Снимка: pixabay.comПромяна в една от най-посещаваните платформи. Ето какво ще се

...
Снимка: pixabay.comПромяна в една от най-посещаваните платформи. Ето какво ще се
Коментари Харесай

Google потвърдиха, че започват да показват реклами във всички видеа

Снимка: pixabay.com

Промяна в една от най-посещаваните платформи. Ето какво ще се случи. 

YouTube е освен най-голямата платформа за видео в интернет, само че и услуга, която може да трансформира клиповете ви във финансова облага. Темата с генерирането на доходи в  не е нова и е обвързвана с настоящите рекламни политики на Гугъл.

. Компанията не крие проектите си да трансформира видео услугата в още по-сериозен източник на доходи и разкри елементи за любопитна смяна, пише digital.bg.

Гугъл потвърдиха, че стартират да демонстрират реклами даже в клиповете, които не са част от YouTube Partner Program (YPP).

Toва значи, че в случай че не сте част от програмата няма да получавате част от приходите от своите клипове, само че Гугъл ще го прави, посредством рекламите свързани с тях. Според формалните данни рекламното наличие ще е обвързвано с марките и насочеността на обособените сметки.

Гугъл дават обещание да дават надзор над въпросните реклами, само че не разгласиха елементи за съответните си планове. Припомняме ви, че притежател на профил в YouTube може да се причисли към YouTube Partner Program (YPP),  когато има повече от 1000 последователя.

Другото условие е за трафик от над 4000 часа през последните 12 месеца, което бе въведено преди две години и ще продължи да е интензивно и след новите промени.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР